Het Team achter Business en Practice Revelopment

De Business Revelopment Group is het initiatief van Floris Hurts, Koos Woltjes en Bob Snijders. En komt voort uit hun observaties over productiviteitsverlies en onbenutte kansen bij veel organisaties. In de Business Revelopment Group bundelen zij alle expertises en disciplines die nodig zijn voor effectieve uitvoering van de programma’s. Analisten en onderzoekers, sparring partners voor management, teamcoaches en vertrouwenspersonen. Per opdracht wordt een team samengesteld dat gedurende het gehele programma samenwerkt met de opdrachtgever en aanspreekbaar is voor de voortang en het resultaat.

Oorsprong

De Business Revelopment Group is voortgekomen uit ImProvic, landelijk netwerk van ervaren professionals op uiteenlopende terreinen van bedrijfsbeleid voor de MKB-sector. De Business Revelopment Group heeft daardoor niet alleen op hoog niveau onmiddellijke toegang tot een veelheid aan specialismen, maar is daardoor ook schaalbaar en landelijk inzetbaar.

Floris Hurts, expert bij imProvic

Floris Hurts

Marketingstrateeg en schrijver

Ontwikkelaar van klantgedreven serviceconcepten. Kansenvinder en teamcoach. Medeoprichter van Business Revelopment Group.

Koos Woltjes, expert bij imProvic

Koos Woltjes

BEDRIJFSSTRATEEG

Bedrijfsstrateeg, conceptdenker, professional in motiverende communicatie en medeoprichter van de Business Revelopment Group.

Bob Snijders Business Revelopment

Bob Snijders

BEDRIJFSCOACH

Gecertificeerd in coaching van professionals in werkorganisaties. Richt zich zowel op individuele effectiviteit als op productieve team-samenwerking.