Wat is Business Revelopment

Dit is de USS John S. McCain – één van de meest moderne marineschepen uit de Amerikaanse vloot – na aanvaring met een olietanker. De McCain kwam van stuurboord, dus had formeel voorrang. Maar tankers manoeuvreren nu eenmaal traag. Dan helpen voorrangsregels niet. Maar de beeldschermen geven dat niet aan. Op het moment dat dat moest, was er niemand met zeemanservaring om in te grijpen. Daarom kan innovatie niet zonder ervaring.

Business Revelopment is een programma dat organisaties blijvend succesvoller maakt, door de aanwezige talenten van jonge en oudere medewerkers te combineren, bij het oplossen van knopen en knelpunten in bestaande en nieuwe processen, producten en diensten.
In acht stappen zorgen we voor meetbaar resultaat in (team-)productiviteit, innovatiesucces, medewerkersbetrokkenheid en andere factoren – die per organisatie vooraf worden benoemd.

Het werkt volgens een duidelijk stappenplan. We creëren prikkelende uitdagingen, helpen verrassende projectteams samen te stellen, coachen medewerkers voor effectieve samenwerking, en besteden aandacht aan het vieren van de resultaten met medewerkers en management. Dat creëert nieuwe energie in organisaties, vermindert uitval en zorgt voor behoud van waardevol talent.

Voor maatschappelijke organisaties: Practice Revelopment

Voor maatschappelijke organisaties: Practice Revelopment.

Ook maatschappelijke organisaties ervaren hoge druk op productiviteit en aanpassingsvermogen. Daarvoor hebben we het programma Practice Revelopment opgesteld. Met dezelfde principes, maar met een accent op ‘zachte waarden’ voor de organisatie, de medewerkers, de cliënten, patiënten of stakeholders.